TESTENINE

1 čebula
3 stroki česna
1 žlica olja
1 pločevinka paradižnikov v koščkih
sol, poper
1 žlička balzamičnega kisa
200 g testenin
2 skodelici mlade špinače
parmezan
PRIPRAVA:
1.V loncu segrejemo žlico olja in na njem popražimo sesekljano čebulo, dodamo še česen.
Ko čebula postekleni, dodamo paradižnike, rahlo začinimo in kuhamo toliko časa, da se omaka zgosti in voda izhlapi. Na tej točki lahko paradižnike rahlo pretlačimo, če ne želimo prevelikih koščkov.
2.Dodamo testenine, 2 lončka vode in ščepec soli, ter kuhamo toliko časa, da so testenine al dente (približno 10 minut). V tem času bodo testenine popile večino vode.
3.Ko so testenine narejene, dodamo še oprano mlado špinačo in jo vmešamo.
Postrežemo s parmezanom.
Odgovori:
Moj odgovor:


Svetovalnica
Help rabm outfit pomoč
hvala vsm za pomoc
Obvestila
DODATNE UGODNOSTI ZA NAROČNIKE
Naročniki revije Pil, pozor!
Na Pilovi spletni strani imate naročniki revije posebne ugodnosti. V klepetalnici lahko z drugimi naročniki klepetate v ločeni sobi klepetalnice, ustvarjate teste v Galaksiji testov ter na vseh forumih objavljate fotografije in risbe.
Vse, kar potrebujete za aktivacijo ugodnosti, je naročniška številka.
Naročniško številko dobiš na e-poštni naslov, ki si ga vpisal/a na naročilnico. Dostop do dodatnih vsebin za naročnike lahko aktiviraš tudi tako, da vpišeš ime in priimek plačnika naročnine (to je najverjetneje eden od staršev oz. skrbnikov). Če številke nikakor ne najdeš, piši na revije@mladinska-knjiga.si in ti bomo pomagali.
Kam vneseš naročniško številko? Klikni desno zgoraj na svoj vzdevek in izberi “Dostop za naročnike” ali pojdi direktno na povezavo https://www.pil.si/mojprofil/aktivacija.